despotsoft-logo

Softwareudvikling

Skal vi samarbejde om jeres softwareudvikling?

Skal du i gang med softwareudviklings-projekt men mangler udviklingskompetencer? Er du utryg ved, om en ekstern samarbejdspartner lader projektet løbe løbsk? Er du i tvivl om, hvordan du får stablet den mest effektive proces på benene?

Så skal du overveje at få en snak med os. Vi har mange år og mange projekters erfaring med at drive en udviklingsproces helt fra de første strøtanker, over konceptudvikling og til levering og igangsætning.

Vi har kompetencer indenfor de fleste nyere platforme, og kan løse både større og mindre softwareudviklingsprojekter.

Vi arbejder hjemmevant med Artificial Intelligence og Machine Learning, når vi udvikler løsninger, der automatiserer manuelle processer, styrker præcision og nedbringer usikkerhed. Med andre ord: Løsninger der gør livet lettere for vores kunder.

TILLID OG VÆRDI GENNEM HELE PROJEKTET

Despotsoft udvikler og implementerer it-løsninger designet til dine behov.

Vi arbejder vi med agil softwareudvikling. Det betyder kontinuerlig aflevering af software, som tages i brug. På den måde sikrer vi os, at du er tilfreds med resultatet og minimerer samtidig risikoen for fejl når vi går i luften.

5 GODE RÅD BASERET PÅ MANGE ÅRS ERFARING

At lægge sine softwareprojekter i hænderne på andre, er en forretningsmæssig kritisk beslutning og absolut ikke noget, der skal gøre med "bind for øjnene". Med baggrund i vores årelange arbejde med softwareudvikling er der en håndfuld iagttagelser og krav, som vi gerne vil dele med dig:

  • Identificér din virksomheds nøjagtige forretningsmæssige mål og krav for at gøre idé til virkelighed.
  • Start med at skabe den overordnede ramme for, hvordan løsningen skal se ud, indvendig og udvendig.
  • Vent med selve kodningen af løsningen til efter, at platform, indbyggede funktioner og styring er besluttet.
  • Husk at gennemføre løbende sikkerheds-, test- og vedligeholdelsesaktiviteter for at sikre gnidningsløs drift af løsningen.
  • Sørg for at vælge en samarbejdspartner, du har tillid til.

MANGE PROJEKTER, MANGE ÅRS ERFARING

Hos Despotsoft har vi mange års erfaring med projektledelse af softwareudvikling fra en lang række projekter, hvor formålet har været at effektivisere interne forretningsgange.

Vores proces omkring udvikling af mobil apps er enkel men effektiv.

despotsoft-logo