despotsoft-logo

Om Os

Despotsoft tilbyder teknologibaserede løsninger

på dine største forretningsmæssige udfordringer

Bring DINE

IDÉER TIL LIVE

Gå fra at være idéudvikler til disruptor i din branche med vores ekspertise inden for fremtidssikret teknologi.

Despotsoft er en IT-virksomhed bevæbnet med et væld af ekspertise og erfaring i mobility-løsninger, webudvikling, digital transformation, outsourcede tech-løsninger og en række andre IT-tjenester.

Vores professionelle ydelser vil øge din driftseffektivitet, reducere omkostninger gennem mobility og give jer en helt ny måde at drive forretning på.

Vi har hovedsæde i Ballerup og tilbyder vores professionelle ydelser til en global kundebase.

Fra bootstrap startups til multinationale selskaber hjælper vi alle typer af virksomheder til at udnytte teknologi til at matche deres forretningskrav.

VORESMISSION

At anvende vores ekspertise indenfor futuristisk teknologi som et aktiv til at hjælpe kunder med at tackle de største forretningsmæssige problemer.

HVORFORVÆLGE Despotsoft

Despotsoft har været engageret i mobil app-udvikling i næsten et årti. Vi har fordybet os i at udvikle digital transformation på flere både mainstream og nye teknologier, der former verden omkring os.

Med en dokumenteret track record af vellykkede projekter, dybdegående ekspertise i native app-udvikling og digitale tjenester er vi den perfekte partner du kan ønske dig i din digitale transformation.

despotsoft-founders
Ljutica Nojinovic CEO & Ejer
Ljutica Nojinovic CEO & Ejer
despotsoft-logo